Ouderraad

Wie zijn we?
Onze ouderraad bestaat uit een groep geëngageerde ouders die zich structureel inzetten voor de school. De raad is democratisch samengesteld uit alle ouders van de kinderen op school. Een ouderraad heeft rechten en plichten en vormt een officieel onderdeel van de school.

Wat doen we?
Enerzijds verwoorden we zorgen en suggesties van ouders naar het schoolteam, adviseren we de schoolraad en zorgen we ervoor dat ouders informatie krijgen over het schoolgebeuren.
Anderzijds organiseert de ouderraad jaarlijks tal van activiteiten zoals een eetfestijn, Halloweentocht, fuif, rommelmarkt, pedagogische infoavond, enz. en helpt ze met de praktische organisatie van het schoolfeest, de komst van de Sint, Paashaas, het Tutti-Fruttiproject, … Via de opbrengst van deze activiteiten doet de ouderraad een duit in het zakje bij onder andere schoolreizen, zee-, cultuur- en boerderijklassen en aanpassingen aan de schoolinfrastructuur (bvb. een nieuw afdak voor de speelplaats, inrichting van de nieuwe eetzaal, enz.).

Op de hoogte blijven van de werking van de ouderraad?
Word lid van de Facebookgroep!

Wil je een boodschap doorgeven aan de ouderraad?
Contacteer dan de voorzitter van onze ouderraad.

Wil je actief deel uitmaken van onze ouderraad?
Kom dan vrijblijvend eens langs op een van onze vergaderingen. We kunnen je mening en hulp zeker en vast gebruiken! De vergaderdata van de ouderraad worden via mail aangekondigd.