Welkom bij VBS de Vlieger!

Blijf je graag op de hoogte van het reilen en zeilen op onze kleuter- en lagere school of ben je op zoek naar een stek voor je kapoen(en)?  Snuister dan in onze vernieuwde website!

Vind je toch niet wat je zoekt?  Of kom je liever ter plaatse de sfeer opsnuiven? Aarzel niet en contacteer ons… We maken heel graag tijd voor jou!

Patrick Coppens Directeur

Stijn Jansegers Directeur
Onze troeven

Onze school ligt in hartje Hofstade, vlakbij Aalst. Voorzien van moderne lokalen en makkelijk bereikbaar!

Vanuit onze christelijke inspiratie bieden we je kapoen een brede waaier aan uitdagende les-, bewegings- en ervaringsactiviteiten. Door onze gevarieerde manier van werken, wordt les volgen les beleven! Hedendaagse methodes en technologieën worden daarbij verantwoord ingezet.

Dat ons team gedreven is, hoeven we je wellicht niet meer te vertellen. Voeg daarbij een uitgebreid zorgbeleid en we garanderen je een opvolging op maat van je kapoen.

Ook als ouder sta je niet aan de zijlijn. Zo houden we je op de hoogte van wat er in de klas gebeurt en kan je vragen of opmerkingen zonder omwegen kwijt bij ons team. Daarnaast kan je ook in de ouderraad terecht om ons pedagogisch project actief te ondersteunen.

Want, ook al kunnen we niet van elk kind een ster maken, we zorgen er samen voor dat ze allemaal schitteren!

Meer weten?

Alle informatie omtrent ons pedagogisch project, schoolreglement en info voor ouders kan je nalezen in onze schoolbrochure.
Klik hier voor de PDF-versie van deze bundel.

Om PDF-documenten te lezen, kan je Acrobat Reader gebruiken. Je vindt dit gratis programma hier.

Inschrijven?

Wil je nog wat meer weten omtrent de inschrijfprocedure? Je vindt alle nodige informatie via deze link.

Overtuigd om je kapoen in te schrijven? Maak dan snel een afspraak. Klik hier voor onze gegevens.

Alvast bedankt voor je vertrouwen!